שמים את שבעת החומרים הראשונים (מהחמאה עד הווניל, כולל) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים במשך שתי דקות עד שמתקבל בצק חלק ודביק.
שלב 3
0 דקות
משמנים תבנית (איזה שרוצים: עגולה, מרובעת, או עגולה עם חור) ומקמחים אותה היטב. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים.
שלב 4
0 דקות
מערבבים היטב את החלבה עם הקקאו והפקאנים ומפזרים מעל הבצק. בעזרת כף, מערבבים אותם קצת לתוך הבצק (כלומר הופכים בעזרת הכף את הבצק על התערובת). אין צורך לעשות את זה יותר מדי ביסודיות. הרעיון הוא ליצור "עורקים" של פקאנים וחלבה בתוך בצק העוגה, כמו שעושים בעוגת שיש.
שלב 5
50 דקות
אופים במשך 50 דקות.
שלב 1
מתוך
5
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (180 מעלות).
שלב 2
מתוך
5
שמים את שבעת החומרים הראשונים (מהחמאה עד הווניל, כולל) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים במשך שתי דקות עד שמתקבל בצק חלק ודביק.
שלב 3
מתוך
5
משמנים תבנית (איזה שרוצים: עגולה, מרובעת, או עגולה עם חור) ומקמחים אותה היטב. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים.
שלב 4
מתוך
5
מערבבים היטב את החלבה עם הקקאו והפקאנים ומפזרים מעל הבצק. בעזרת כף, מערבבים אותם קצת לתוך הבצק (כלומר הופכים בעזרת הכף את הבצק על התערובת). אין צורך לעשות את זה יותר מדי ביסודיות. הרעיון הוא ליצור "עורקים" של פקאנים וחלבה בתוך בצק העוגה, כמו שעושים בעוגת שיש.
שלב 5
מתוך
5
אופים במשך 50 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0