המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (180 מעלות).
שמים את שבעת החומרים הראשונים (מהחמאה עד הווניל, כולל) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים במשך שתי דקות עד שמתקבל בצק חלק ודביק.
משמנים תבנית (איזה שרוצים: עגולה, מרובעת, או עגולה עם חור) ומקמחים אותה היטב. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים.
מערבבים היטב את החלבה עם הקקאו והפקאנים ומפזרים מעל הבצק. בעזרת כף, מערבבים אותם קצת לתוך הבצק (כלומר הופכים בעזרת הכף את הבצק על התערובת). אין צורך לעשות את זה יותר מדי ביסודיות. הרעיון הוא ליצור "עורקים" של פקאנים וחלבה בתוך בצק העוגה, כמו שעושים בעוגת שיש.
אופים במשך 50 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0