המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את חומרי העוגה במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים 2 דקות לקבלת בצק חלק ודביק.
מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומקמחים תבנית עגולה 26 /מרובעת/ קוגלהוף. (הכנתי בקוגלהוף סיליקון, שימנתי בחמאה ופידרתי בשקדים טחונים)
מעבירים את הבצק לתבנית.
מערבבים את חומרי המילוי ,מפזרים מעל הבצק ובעזרת כף מטמיעים בבצק. (אני שמתי מחצית מכמות הבצק, על זה מחצית מכמות המילוי, את יתרת הבצק, ולבסוף מחצית המילוי הנותרת אותה דחפתי קלות עם הכף. בכל פיזור של מילוי זילפתי טיפה שמן מעל שלא יתקבל מילוי יבש בתוך העוגה. זה עובד מצוין).
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 50 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0