המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים את בצק העלים לילה מראש: מעבירים מהמקפיא למקרר ומפשירים שם. זה חשוב, ואם שוכחים לעשות את זה הלך על העוגה.
מרדדים את הבצק בין שתי יריעות ניילון או נייר אפייה כך שיהיה בעובי 3 מ"מ. חותכים לשניים ויוצרים מלבן ארוך מאוד (מחברים בין שני המלבנים שנוצרו פשוט על ידי הידוק וצביטה, כך שיתקבל מלבן באורך 80 ס"מ או אפילו מטר).
חותכים את המלבן לשני מלבני אורך. מורחים מלבן אחד בנוטלה, חלבה ואגוזים.
מכסים במלבן השני ומהדקים היטב.
מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסחררים את "כריך" בצק העלים סביב עצמו ויוצרים ממנו טבעת בתבנית. מחברים בין שני קצות נקניק הבצק באמצעות צביטה.
מברישים בחלמון טרוף במים ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות (עד שמזהיב היטב).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0