המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת בסיס העוגה: ממיסים את החמאה, מפוררים חצי מכמות החלבה ואת הביסקוויטים, ומערבבים עם החמאה. לאחר מכן, משטחים בתחתית התבנית.
הכנת הקרם: בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חלב, פודינג וסוכר, עד שמתקבל קצף קשה ויציב. מנמיכים את המהירות, ומוסיפים את גבינת השמנת. מעבירים לתבנית.
מפזרים מלמעלה את שאר החלבה ומזלפים סירופ מייפל. מקררים לכמה שעות או ללילה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0