מרפדים קערית בניילון נצמד עם שוליים (כדי שאפשר יהיה לכסות אח"כ).
שלב 3
0 דקות
מעבירים את גרעיני התירס ומהדקים לתחתית. מסדרים מעל את תערובת הטונה, להדק ולדחוס.
שלב 4
0 דקות
לכסות עם שולי הניילון הנצמד ולהכניס למקפיא למשך לילה.
שלב 5
0 דקות
להוציא מהמקפיא עשר דקות לפני ההגשה.
שלב 6
0 דקות
להפוך על צלחת ולקשט בתלתלי בצל. תתקבל מעין עוגת שכבות, כשב\השכבה הראשונה שלה היא התירס. אופן הכנת תלתלי הבצללחתוך בצל ירוק לרצועות דקות, להכניס לקערה עם מים וקוביות קרח ולערבל
שלב 1
מתוך
6
מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לגרעיני התירס.
שלב 2
מתוך
6
מרפדים קערית בניילון נצמד עם שוליים (כדי שאפשר יהיה לכסות אח"כ).
שלב 3
מתוך
6
מעבירים את גרעיני התירס ומהדקים לתחתית. מסדרים מעל את תערובת הטונה, להדק ולדחוס.
שלב 4
מתוך
6
לכסות עם שולי הניילון הנצמד ולהכניס למקפיא למשך לילה.
שלב 5
מתוך
6
להוציא מהמקפיא עשר דקות לפני ההגשה.
שלב 6
מתוך
6
להפוך על צלחת ולקשט בתלתלי בצל. תתקבל מעין עוגת שכבות, כשב\השכבה הראשונה שלה היא התירס. אופן הכנת תלתלי הבצללחתוך בצל ירוק לרצועות דקות, להכניס לקערה עם מים וקוביות קרח ולערבל
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0