הכנת הטורט: מערבבים את הביצים, השמן, הליקר, מיץ וקליפה מגורדת מלימון (אפשר רק מיץ), הסוכר, הקמח ואבקת האפייה.
שלב 2
0 דקות
מחלקים את הבלילה של העוגה בשתי תבניות עגולות בקוטר 26, ואופים כ-20 דקות עד להזהבה. בודקים עם קיסם.
שלב 3
0 דקות
מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת. כדי שהעוגה תהיה פרווה, ניתן להכין את הציפוי מקצפת צמחית, אינטסנט פודינג וניל וכוס מים.
שלב 4
0 דקות
הכנת פירות לעיטור: קיווי, תותים\אפרסקים משומרים.
שלב 5
0 דקות
לאחר שהעוגות מתקררות, מזלפים על כל אחת מהן את הברנדי ומיץ הפירות, ומורחים חלק מן הקצפת על עוגה אחת, ומסדרים פרוסות פירות עליה, ומעליהן את העוגה השנייה, מצפים בקצפת ומעטרים בפרוסות פירות.
שלב 6
0 דקות
ניתן להציב גליליות מסביב.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
הכנת הטורט: מערבבים את הביצים, השמן, הליקר, מיץ וקליפה מגורדת מלימון (אפשר רק מיץ), הסוכר, הקמח ואבקת האפייה.
שלב 2
מתוך
6
מחלקים את הבלילה של העוגה בשתי תבניות עגולות בקוטר 26, ואופים כ-20 דקות עד להזהבה. בודקים עם קיסם.
שלב 3
מתוך
6
מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת. כדי שהעוגה תהיה פרווה, ניתן להכין את הציפוי מקצפת צמחית, אינטסנט פודינג וניל וכוס מים.
שלב 4
מתוך
6
הכנת פירות לעיטור: קיווי, תותים\אפרסקים משומרים.
שלב 5
מתוך
6
לאחר שהעוגות מתקררות, מזלפים על כל אחת מהן את הברנדי ומיץ הפירות, ומורחים חלק מן הקצפת על עוגה אחת, ומסדרים פרוסות פירות עליה, ומעליהן את העוגה השנייה, מצפים בקצפת ומעטרים בפרוסות פירות.
שלב 6
מתוך
6
ניתן להציב גליליות מסביב.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0