המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב קמח, סוכר וניל, 2/3 מהסוכר, גרידת לימון וגרידת תפוז. להוסיף את מיץ התפוז ולערבב. להוסיף מיץ לימון, שמן ו-5 חלמונים ולערבב.
להקציף את 5 החלבונים עם הסוכר שנותר. לאחר שנוצר קצף אוורירי, להוסיף בתנועות עטיפה לתערובת העוגה.
לחמם תנור מראש 170 מעלות.
לאחר שהתנור חומם כעשר דקות, להכניס את העוגה למרכזו ולא לפתוח במשך 60 דקות.
להכניס קיסם לעוגה לבדוק שאינה בצקית. להוציא מהתנור ולצנן.
בזמן שהעוגה בתנור להכין ג'לי בטעם אננס לפי הוראות היצרן על החבילה.
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף בהדרגה פודינג וניל.
כאשר העוגה קרה, לחתוך באמצע למרוח מחצית מהפודינג שהתקרר. להניח את חלקה השני של העוגה על הג'לי ולמרוח את שאר הקצפת על שאר העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0