המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מורחים תבנית(סיר פלא) בטחינה היטב ומפזרים שומשום.
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מנפים ומוסיפים את הקמח.
מוסיפים את השמנת המתוקה מערבבים (לא להקציף).
מערבבים בקערה נפרדת את הסילאן והטחינה ומשלבים אותם בסוף התהליך.
יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים פיסטוק, יוצקים לתבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-50 דקות עד להזהבה קלה, וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0