בקערה רחבה שמים כוס קפה חזק, סוכר ומים ומערבבים היטב להמסה מלאה של הסוכר. מוסיפים את ליקר השוקולד או את הברנדי.
שלב 2
10 דקות
טובלים מחצית מן הפתיבר ומסדרים בתחתית של תבנית מלבנית בגודל 20X30 ס"מ.
שלב 3
0 דקות
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם חלב, גבינת מסקרפונה ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם יציב ואוורירי. (בהתחלה מומלץ לעבוד במהירות נמוכה של המיקסר עד לאיחוד החומרים ולהמשיך את ההקצפה במהירות גבוהה).
שלב 4
5 דקות
מורחים חצי מהקרם על הפתיבר שבתבנית.
שלב 5
10 דקות
טובלים את הפתיבר הנותרים בקפה ומסדרים על הקרם שבתבנית.
שלב 6
0 דקות
מורחים מעל את הקרם הנותר ומפזרים מעל אבקת קקאו דרך מסננת.
שלב 7
0 דקות
לפני ההגשה מצננים במקרר למשך מספר שעות, מומלץ למשך הלילה.
שלב 1
מתוך
7
בקערה רחבה שמים כוס קפה חזק, סוכר ומים ומערבבים היטב להמסה מלאה של הסוכר. מוסיפים את ליקר השוקולד או את הברנדי.
שלב 2
מתוך
7
טובלים מחצית מן הפתיבר ומסדרים בתחתית של תבנית מלבנית בגודל 20X30 ס"מ.
שלב 3
מתוך
7
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם חלב, גבינת מסקרפונה ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם יציב ואוורירי. (בהתחלה מומלץ לעבוד במהירות נמוכה של המיקסר עד לאיחוד החומרים ולהמשיך את ההקצפה במהירות גבוהה).
שלב 4
מתוך
7
מורחים חצי מהקרם על הפתיבר שבתבנית.
שלב 5
מתוך
7
טובלים את הפתיבר הנותרים בקפה ומסדרים על הקרם שבתבנית.
שלב 6
מתוך
7
מורחים מעל את הקרם הנותר ומפזרים מעל אבקת קקאו דרך מסננת.
שלב 7
מתוך
7
לפני ההגשה מצננים במקרר למשך מספר שעות, מומלץ למשך הלילה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1