מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה, ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
שמים בקערת המיקסר את החלמונים והסוכר, ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הגבינה, ומערבלים במהירות נמוכה עד שהיא מתאחדת עם הביצים.
שלב 4
0 דקות
מקפלים ביסודיות, ובעדינות שליש מהקצפת לתוך הגבינה, ולאחר מכן, מקפלים פנימה את הקצפת הנותרת.
שלב 5
5 דקות
טובלים את הבישקוטים בקפה, ומסדרים אותם בתבנית מלבנית כך שיכסו את כולה (אם צריך - שוברים).
*ניתן להמיר את האספרסו בכוס נסקפה מאיכות טובה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
0 דקות
יוצקים מחצית מקרם הגבינה על הבישקוטים, ומסדרים מעל שכבה נוספת של בישקוטים.
שלב 7
0 דקות
מורחים את יתרת הקרם מלמעלה, ומאחסנים במקרר למשך לילה.
שלב 8
0 דקות
לפני ההגשה מפדרים מעל אבקת קקאו דרך מסננת.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה, ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
8
שמים בקערת המיקסר את החלמונים והסוכר, ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את הגבינה, ומערבלים במהירות נמוכה עד שהיא מתאחדת עם הביצים.
שלב 4
מתוך
8
מקפלים ביסודיות, ובעדינות שליש מהקצפת לתוך הגבינה, ולאחר מכן, מקפלים פנימה את הקצפת הנותרת.
שלב 5
מתוך
8
טובלים את הבישקוטים בקפה, ומסדרים אותם בתבנית מלבנית כך שיכסו את כולה (אם צריך - שוברים).
*ניתן להמיר את האספרסו בכוס נסקפה מאיכות טובה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
מתוך
8
יוצקים מחצית מקרם הגבינה על הבישקוטים, ומסדרים מעל שכבה נוספת של בישקוטים.
שלב 7
מתוך
8
מורחים את יתרת הקרם מלמעלה, ומאחסנים במקרר למשך לילה.
שלב 8
מתוך
8
לפני ההגשה מפדרים מעל אבקת קקאו דרך מסננת.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0