המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הפודינג: מכניסים לקערה פודינג, חלב ושמנת מתוקה. מקציפים עד לקבלת קרם אחיד.
מוציאים את עוגות הבית מהתבנית ומועכים אותן.
מפסלים/יוצרים צורה אהובה (אני למשל, עשיתי צורה של ארנב), או משטחים בתבנית מלבנית/עגולה.
יוצקים את הפודינג המוכן על העוגה שמעכנו ויצרנו.
טובלים את הבייגלה בשוקולד מחומם ומיד בסוכריות קופצות לציפוי, מפזרים על העוגה באופן שווה.
מכסים ומקררים את העוגה לאורך לילה שלם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0