המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי העיסה (למעט חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר) במיקסר או באופן ידני, ומעבירים לתבנית 26 ס"מ עגולה.
אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
שמים בסיר קטן על אש נמוכה את חצי המיכל של השמנת המתוקה ואת השוקולד המריר, ובוחשים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והופך לקרם.
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ומצפים את העוגה בקרם. מקררים ומוסיפים סוכריות צבעוניות לקישוט. *ניתן להמיר את תמצית הווניל בשקית סוכר וניל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3