מערבבים את כל חומרי העיסה (למעט חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר) במיקסר או באופן ידני, ומעבירים לתבנית 26 ס"מ עגולה.
שלב 2
30 דקות
אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
שלב 3
5 דקות
שמים בסיר קטן על אש נמוכה את חצי המיכל של השמנת המתוקה ואת השוקולד המריר, ובוחשים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והופך לקרם.
שלב 4
10 דקות
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ומצפים את העוגה בקרם. מקררים ומוסיפים סוכריות צבעוניות לקישוט.
*ניתן להמיר את תמצית הווניל בשקית סוכר וניל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את כל חומרי העיסה (למעט חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר) במיקסר או באופן ידני, ומעבירים לתבנית 26 ס"מ עגולה.
שלב 2
מתוך
4
אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
שלב 3
מתוך
4
שמים בסיר קטן על אש נמוכה את חצי המיכל של השמנת המתוקה ואת השוקולד המריר, ובוחשים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והופך לקרם.
שלב 4
מתוך
4
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ומצפים את העוגה בקרם. מקררים ומוסיפים סוכריות צבעוניות לקישוט.
*ניתן להמיר את תמצית הווניל בשקית סוכר וניל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 2