מערבבים את כל חומרי העיסה (למעט חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר) במיקסר או באופן ידני, ומעבירים לתבנית 26 ס"מ עגולה.
שלב 2
30 דקות
אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
שלב 3
5 דקות
שמים בסיר קטן על אש נמוכה את חצי המיכל של השמנת המתוקה ואת השוקולד המריר, ובוחשים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והופך לקרם.
שלב 4
10 דקות
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ומצפים את העוגה בקרם. מקררים ומוסיפים סוכריות צבעוניות לקישוט.
*ניתן להמיר את תמצית הווניל בשקית סוכר וניל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את כל חומרי העיסה (למעט חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר) במיקסר או באופן ידני, ומעבירים לתבנית 26 ס"מ עגולה.
שלב 2
מתוך
4
אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
שלב 3
מתוך
4
שמים בסיר קטן על אש נמוכה את חצי המיכל של השמנת המתוקה ואת השוקולד המריר, ובוחשים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והופך לקרם.
שלב 4
מתוך
4
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ומצפים את העוגה בקרם. מקררים ומוסיפים סוכריות צבעוניות לקישוט.
*ניתן להמיר את תמצית הווניל בשקית סוכר וניל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
3
א
אנונימית
שיניתם בטעות ברכיבים משוקולית לכוס סוכר לבן (כתבתם פעמיים כוס סוכר)
הערות 3