שמים בסיר בינוני שוקולד, חמאה, סוכר וחלב ומחממים על אש קטנה עד שהתערובת נמסה ונוזלית.
שלב 2
0 דקות
שוברים את הביסקוויטים בידיים עד שהם שבורים גס, שמים בקערה גדולה ומוזגים פנימה בזהירות את תערובת השוקולד.
שלב 3
10 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים ומכניסים את התבנית (תבנית קפיצית עם תחתית זכוכית בקוטר 25 ס"מ) לקירור מהיר במקפיא למשך 10 דק'.
שלב 4
2 דקות
בינתיים מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, סירופ מייפל ואינסטנט פודינג, במהירות גבוהה למשך 2 דק' בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
*ניתן להמיר את סירופ המייפל בדבש. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
0 דקות
מוזגים את הקרם לתבנית ומיישרים בעזרת לקקן.
שלב 6
0 דקות
מעבירים את התבנית למקרר למשך 4 שעות לפחות, להתייצבות העוגה (או למקפיא לשעה-שעתיים).
שלב 7
0 דקות
מפזרים מעל העוגה אבקת קקאו ומגישים קר.
שלב 1
מתוך
7
שמים בסיר בינוני שוקולד, חמאה, סוכר וחלב ומחממים על אש קטנה עד שהתערובת נמסה ונוזלית.
שלב 2
מתוך
7
שוברים את הביסקוויטים בידיים עד שהם שבורים גס, שמים בקערה גדולה ומוזגים פנימה בזהירות את תערובת השוקולד.
שלב 3
מתוך
7
מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים ומכניסים את התבנית (תבנית קפיצית עם תחתית זכוכית בקוטר 25 ס"מ) לקירור מהיר במקפיא למשך 10 דק'.
שלב 4
מתוך
7
בינתיים מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, סירופ מייפל ואינסטנט פודינג, במהירות גבוהה למשך 2 דק' בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
*ניתן להמיר את סירופ המייפל בדבש. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
מתוך
7
מוזגים את הקרם לתבנית ומיישרים בעזרת לקקן.
שלב 6
מתוך
7
מעבירים את התבנית למקרר למשך 4 שעות לפחות, להתייצבות העוגה (או למקפיא לשעה-שעתיים).
שלב 7
מתוך
7
מפזרים מעל העוגה אבקת קקאו ומגישים קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0