המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים בסיר קטן את השוקולד, הקקאו, הסוכר והמרגרינה.
שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות, ולחתוך כל מרשמלו ל-4 חתיכות.
לשים את הביסקוויטים והמרשמלו בקערה. ליצוק עליהם את השוקולד המומס. לערבב עד שכל הביסקוויטים מצופים שוקולד.
להניח נייר אפיה על משטח חלק, להעביר למרכזו את התערובת וליישר לכל אורך הדף. לעטוף עם הנייר לצורת סוכריה.
להכניס לפריזר(מקפיא) לשש שעות בערך, עד שהעוגה קופאת לגמרי.
מוציאים מהפריזר פותחים את הנייר, וחותכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ בערך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0