המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרסקים את הפתי בר לשברים קטנים. ממיסים את השוקולד עם השמנת ומערבבים היטב עם שברי הביסקוויטים.
משטחים את התערובת בתבנית אינגליש קייק.
מקציפים שמנת צמחית ובמקביל ממיסים את השוקולד המריר. מאחדים את הקצפת והשוקולד המומס, משטחים על שכבת הבסיס ומכניסים למקפיא לשעה לייצוב.
ממיסים את השוקולד והשמנת. מערבבים היטב ושופכים על העוגה לציפוי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0