ממיסים בסיר על אש בינונית יחד את החמאה, חלב, סוכר, שמנת מתוקה ושוקולד מריר, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה, מניחים בצד לצינון.
שלב 2
0 דקות
שוברים גס את הפתיבר, ומוסיפים לסיר עם התערובת.
שלב 3
120 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית עגולה בקוטר 20-22 ס”מ, מיישרים ומכניסים להקפאה להתייצבות למשך שעתיים.
שלב 4
0 דקות
ממיסים במיקרוגל למשך כדקה וחצי שמנת מתוקה ושוקולד מריר, ומערבבים עד לקבלת רוטב שוקולד חלק.
שלב 5
0 דקות
מחלצים את דפנות העוגה, טובלים את הפתיבר ברוטב שוקולד (אם התערובת חמה ונוזלית צריך לצנן מעט), אוחזים בפינה וטובלים אלכסונית לקבלת דוגמת משולש. מסדרים סביב השוליים (כאשר הצד החיצוני הינו הצד ללא הכיתוב).
שלב 6
120 דקות
שופכים את שארית רוטב השוקולד מעל העוגה, שמים במקרר כשעתיים עד ההגשה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
ממיסים בסיר על אש בינונית יחד את החמאה, חלב, סוכר, שמנת מתוקה ושוקולד מריר, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה, מניחים בצד לצינון.
שלב 2
מתוך
6
שוברים גס את הפתיבר, ומוסיפים לסיר עם התערובת.
שלב 3
מתוך
6
יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית עגולה בקוטר 20-22 ס”מ, מיישרים ומכניסים להקפאה להתייצבות למשך שעתיים.
שלב 4
מתוך
6
ממיסים במיקרוגל למשך כדקה וחצי שמנת מתוקה ושוקולד מריר, ומערבבים עד לקבלת רוטב שוקולד חלק.
שלב 5
מתוך
6
מחלצים את דפנות העוגה, טובלים את הפתיבר ברוטב שוקולד (אם התערובת חמה ונוזלית צריך לצנן מעט), אוחזים בפינה וטובלים אלכסונית לקבלת דוגמת משולש. מסדרים סביב השוליים (כאשר הצד החיצוני הינו הצד ללא הכיתוב).
שלב 6
מתוך
6
שופכים את שארית רוטב השוקולד מעל העוגה, שמים במקרר כשעתיים עד ההגשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0