המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר את החלבונים עם רבע כפית מלח ושתי כפות מים, עד קבלת הקצף, ואז מוסיפים חצי כוס סוכר.
בקערה נפרדת מקציפים ארבעה חלמונים יחד עם חצי כוס סוכר, חצי כוס חלב, תמצית וניל וחצי חבילת מחמאה.
בגמר ההקצפה, מוסיפים את קצף החלבונים, הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים בעזרת כף. כשהתערובת אחידה, מכניסים לתבנית עגולה מס' 26, ואופים בחום של 170 מעלות, כ-30 דקות.
בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה, ומניחים אותה להצטנן.
לאחר שהעוגה התקררה, חוצים את העוגה לרוחב לקבלת שתי שכבות עגולות.
מקציפים את כל החומרים למילוי במיקסר.
ממיסים את השוקולד יחד עם סוכר, מחמאה ושמנת חמוצה, לאחר מכן מוסיפים שתי כפות דבש ואת האגוזים. *ניתן להמיר את האגוזים בשקדים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
את הציפוי מכינים אחרי שמורחים את קרם המילוי.
מניחים את הציפוי להצטנן מעט, אבל דואגים שלא יתקרש.
את המילוי מורחים על גבי השכבה התחתונה של העוגה, ומניחים עליה את השכבה הנוספת.
מורחים את הציפוי על העוגה מכל הצדדים למעלה ובצדדים, מפזרים מעל את האגוזים השבורים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0