טובלים פתי בר לשנייה בחלב ומסדרים אותו בדפנות התבנית (תבנית קפיצית עגולה בקוטר 22 ס"מ) בצורת כתר.
שלב 2
5 דקות
לאחר מכן מסדרים פתיבר בתחתית התבנית.
*תבנית קפיצית עגולה בקוטר 22 ס"מ
שלב 3
5 דקות
להכנת המלית - מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר, חלב ואינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה.
שלב 4
0 דקות
מקפלים את הגבינות והשמנת החמוצה פנימה בעדינות עד שמתקבלת תערובת חלקה.
שלב 5
0 דקות
מוזגים את הקרם לתבנית.
שלב 6
1 דקות
להכנת הגנאש - ממיסים את השוקולד עם השמנת במיקרוגל כדקה (אם השוקולד לא נמס להוסיף עוד חצי דקה, תלוי בעוצמת המיקרוגל) ומערבבים עד לקבלת גנאש מבריק וחלק ללא גושים.
שלב 7
0 דקות
מוזגים את הגנאש מעל העוגה.
שלב 8
0 דקות
מכניסים ל-5 שעות למקרר.
שלב 1
מתוך
8
טובלים פתי בר לשנייה בחלב ומסדרים אותו בדפנות התבנית (תבנית קפיצית עגולה בקוטר 22 ס"מ) בצורת כתר.
שלב 2
מתוך
8
לאחר מכן מסדרים פתיבר בתחתית התבנית.
*תבנית קפיצית עגולה בקוטר 22 ס"מ
שלב 3
מתוך
8
להכנת המלית - מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר, חלב ואינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה.
שלב 4
מתוך
8
מקפלים את הגבינות והשמנת החמוצה פנימה בעדינות עד שמתקבלת תערובת חלקה.
שלב 5
מתוך
8
מוזגים את הקרם לתבנית.
שלב 6
מתוך
8
להכנת הגנאש - ממיסים את השוקולד עם השמנת במיקרוגל כדקה (אם השוקולד לא נמס להוסיף עוד חצי דקה, תלוי בעוצמת המיקרוגל) ומערבבים עד לקבלת גנאש מבריק וחלק ללא גושים.
שלב 7
מתוך
8
מוזגים את הגנאש מעל העוגה.
שלב 8
מתוך
8
מכניסים ל-5 שעות למקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0