המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי העוגה (לא כולל חומרי הזיגוג) במעבד מזון, ומערבלים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה (או משומנת ומקומחת).
אופים בחום של 180 מעלות כשעה, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת נקייה. מוציאים מהתנור, ומניחים לעשר דקות.
מערבבים בינתיים את מיץ הלימון והסוכר להכנת זיגוג. שמים במיקרו ומבשלים דקה.
מעבירים את העוגה למגש, ועושים בה כ-30 חורים עמוקים בעזרת צ'ופסטיק או כלי דומה.
יוצקים את הזיגוג על העוגה (עדיף בעזרת כף, כדי שהזיגוג יספיק להיספג, ולא יחליק אל תחתית התבנית).
מחכים עד שהעוגה מצטננת לגמרי, פורסים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2