המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים 5 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצב יציב ונוקשה.
מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף.
מוסיפים חבילת אינסטנט פודינג שוקולד, ממשיכים להקציף עד להטמעת החומרים.
משטחים את התערובת בתבנית אפייה בגודל 26 (אפשרי גם 28), ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.
שימו לב - הבסיס יעלה מאד גבוה וזה בסדר, אל דאגה. בקירור הוא יצנח חזרה למטרה למין צורה של קערה. מקררים היטב ומזלפים כמה טיפות של רום (ממש מעט).
את שכבת השוקולד נכין כבר בשלב הזה על מנת שתספיק להתקרר לחלוטין.
ממיסים שמנת מתוקה עם חבילת שוקולד מריר, מערבבים היטב לתערובת חלקה. מורחים על העוגה ומצננים עד קירור מלא.
מקציפים שמנת מתוקה+ כוס חלב+ אינסטנט וניל, עד לקבלת קצף יציב. נשטח מעל לבסיס העוגה.
לאחר שגם שכבת השוקולד מתקררת, שופכים את השכבה הלבנה על העוגה ומעבירים למקרר לכמה שעות להתייצבות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
טעים מאוד
הצג מתכונים נוספים
הערות 1