המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את המים עם הקקאו , הסוכר והקינמון.
מוסיפים את החמאה והאגוזים ומערבבים.
מדביקים בשכבה דקה לתחתית התבנית כבסיס לעוגה.
מכניסים למקרר לכעשרים דקות.
מקציפים את מיכלי השמנת במיקסר ומניחים בצד.
בסיר קטן ממיסים את השוקולדים לאחר ששוברים אותם לקוביות קטנות ומוסיפים את קערת השוקולד המומס לקציפת השמנת.
מוסיפים את קציפת השוקולד על תחתית התבנית.
מכניסים למקפיא ל-60 דקות ולאחר מכן מעבירים למקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0