המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את החלב והסוכר ומוסיפים מלח ותמצית וניל.
מוסיפים את החלמונים וממשיכים לבשל. מוסיפים את הג'לטין.
מחלקים את המסה ל-3 קעריות באופן שווה. מוסיפים לכל קערה שליש מכמות הקצפת.
ממסים את שלושת השוקולדים ומוסיפים כל סוג שוקולד לקערה אחרת. מתקבלות שלוש קעריות עם תערובת של שוקולד, סוכר וקצפת. מערבבים כל קערה למסה אחידה.
יוצקים על תחתית של תבנית אפיה או רינג מתכת גדול תכולה של קערית אחת. מצננים מעט במקרר או במקפיא. יוצקים מעל תערובת שוקולד נוספת ושוב מקררים. ומעל יוצקים את תערובת השוקולד האחרונה.
מצננים היטב לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0