מוסיפים את החלמונים וממשיכים לבשל. מוסיפים את הג'לטין.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את המסה ל-3 קעריות באופן שווה. מוסיפים לכל קערה שליש מכמות הקצפת.
שלב 4
0 דקות
ממסים את שלושת השוקולדים ומוסיפים כל סוג שוקולד לקערה אחרת. מתקבלות שלוש קעריות עם תערובת של שוקולד, סוכר וקצפת. מערבבים כל קערה למסה אחידה.
שלב 5
0 דקות
יוצקים על תחתית של תבנית אפיה או רינג מתכת גדול תכולה של קערית אחת. מצננים מעט במקרר או במקפיא. יוצקים מעל תערובת שוקולד נוספת ושוב מקררים. ומעל יוצקים את תערובת השוקולד האחרונה.
שלב 6
0 דקות
מצננים היטב לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
6
מרתיחים את החלב והסוכר ומוסיפים מלח ותמצית וניל.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את החלמונים וממשיכים לבשל. מוסיפים את הג'לטין.
שלב 3
מתוך
6
מחלקים את המסה ל-3 קעריות באופן שווה. מוסיפים לכל קערה שליש מכמות הקצפת.
שלב 4
מתוך
6
ממסים את שלושת השוקולדים ומוסיפים כל סוג שוקולד לקערה אחרת. מתקבלות שלוש קעריות עם תערובת של שוקולד, סוכר וקצפת. מערבבים כל קערה למסה אחידה.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים על תחתית של תבנית אפיה או רינג מתכת גדול תכולה של קערית אחת. מצננים מעט במקרר או במקפיא. יוצקים מעל תערובת שוקולד נוספת ושוב מקררים. ומעל יוצקים את תערובת השוקולד האחרונה.
שלב 6
מתוך
6
מצננים היטב לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0