המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבלים את החומרים לעוגה לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) משומנת.
אופים בחום של 170 מעלות בערך 30 דקות.
מערבלים את החומרים של הקרם, ויוצקים על העוגה האפוייה.
מצננים את הקרם והעוגה היטב לפני הציפוי.
ממיסים שוקולד וחמאה לציפוי אחיד וחלק ומצפים בעדינות את הקרם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0