המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה בסיר קטן.
מפוררים את עוגיות הפתיבר. מעבירים לקערה. מוסיפים את האגוזים הגרוסים ומערבבים. יוצקים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
מרפדים תחתית תבנית בקלתית ומעבירים למקרר.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד ליצירת קצף יציב.
מכניסים את תוכן הפסיפלורה לקערה , זורים מעל את הג'לטין, מכניסים למיקרוגל ומחממים במשך 10 שניות עד להמסה.
מסירים מהאש ומצננים בטמפרטורת החדר.
מקציפים את השמנת המתוקה עד להיווצרות קצפת יציבה. יוצקים את הפינה קולדה ומערבבים.
מערבבים את 3 התערובות בעדינות ויוצקים על הקלתית.
מיישרים את פני המוס ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות.
ממיסים בסיר קטן 1/2 כוס סוכר ו-1/4 כוס מים, מצננים ומוסיפים פנימה תוכן של חמש פסיפלורות. ויוצקים על המוס המקורר.
מחזירים למקרר ומצננים שוב עד להתמצקות הציפוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0