המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור לחום בינוני של 170 מעלות.
להפריד בין החלמונים לחלבונים, להקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
להוסיף לקצף את הפודינג שוקולד ואת החלמונים, לערבב היטב ולשפוך לתבנית משומנת.
להכניס לתנור שחוממם מראש ל-20 דקות בלבד.
להקציף את השמנת המתוקה עם כוס חלב ופודינג וניל וכפית הנס מקופלת לקצפת יציבה, למרוח על העוגה לאחר שהתקררה.
לשבור לצלחת חסינת חום את השוקולד המריר ולשפוך מעל קצפת ריץ', להכניס למיקרוגל לדקה וחצי.
להוציא ולטרוף עם טורף ביצים לקבלת קרם חלק ללא גושים, לשפוך בזהירות מעל הקצפת לשכבה דקה ולהכניס למקרר למשך 120 דקות לפחות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0