המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להמיס במיקרו את השוקולד והחלב.
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
להוסיף את החלמונים לשוקולד המומס ולהוסיף את החלבונים בתנועות עטיפה.
לאפות בתבנית 26 בחום של 180 מעלות כ-20 דק\' (לבדוק עם קיסם).
כשהעוגה אפויה להניח להתקרר כ-15 דקות.
הכנת הקרם: להקציף לקצף חזק שתי שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, כוס חלב, מייפל, תמצית וניל ונס קפה.
למרוח על העוגה (קרה) מחצית מהקרם.
לטבול את הבישקוטים בכוס נס קפה (מוכן לשתייה) ולסדר על הקרם.
למרוח את מחצית הקרם השנייה.
לקשט את העוגה עם שתי \"מקופלת\" מפוררות. לקרר במקרר ואז... לקרר 24 שעות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0