הכנת המוס: להמיס שוקולד, קקאו וחמאה על אש (לא להרתיח).
שלב 2
0 דקות
לאחר הצינון, להקציף חלבונים וסוכר לקצף חזק, לערבב בקיפול את תערובת השוקולד לקצפת.
שלב 3
0 דקות
הכנת הבסיס: להרטיב את הביסקוויטים בנס קפה, לרפד תבנית בשכבת ביסקוויטים, למרוח שכבה של המוס, לכסות בשכבה נוספת של ביסקוויטים, ולמרוח מעל שכבת מוס נוספת.
שלב 4
0 דקות
לציפוי: להקציף שמנת מתוקה וסוכר וניל, לצפות מעל.
שלב 5
0 דקות
לקרר את העוגה במקר, עד שמתייצבת, מומלץ לפחות ללילה.
שלב 6
0 דקות
ניתן להשתמש בשמנת צמחית ומרגרינה, ואז העוגה פרווה.
שלב 1
מתוך
6
הכנת המוס: להמיס שוקולד, קקאו וחמאה על אש (לא להרתיח).
שלב 2
מתוך
6
לאחר הצינון, להקציף חלבונים וסוכר לקצף חזק, לערבב בקיפול את תערובת השוקולד לקצפת.
שלב 3
מתוך
6
הכנת הבסיס: להרטיב את הביסקוויטים בנס קפה, לרפד תבנית בשכבת ביסקוויטים, למרוח שכבה של המוס, לכסות בשכבה נוספת של ביסקוויטים, ולמרוח מעל שכבת מוס נוספת.
שלב 4
מתוך
6
לציפוי: להקציף שמנת מתוקה וסוכר וניל, לצפות מעל.
שלב 5
מתוך
6
לקרר את העוגה במקר, עד שמתייצבת, מומלץ לפחות ללילה.
שלב 6
מתוך
6
ניתן להשתמש בשמנת צמחית ומרגרינה, ואז העוגה פרווה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0