המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור מראש (לפחות חצי שעה) על 170 מעלות.
ממיסים את השוקולד בבן מארי.
מקציפים 10 חלמונים עם חצי כוס סוכר במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים לתערובת את השוקולד המומס לאט לאט, מוסיפים את הברנדי ואת החלב \נס קפה ומערבבים את הכל לקצף יציב.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ומקפלים את הקצף לתערובת השוקולד.
משמנים תבנית בחמאה או לחילופין בקרם קוקוס. *תבנית בקוטר 24 ס"מ
מכניסים לתבנית שני שליש מהתערובת ואופים כ-45 דקות (עד שנועצים קיסם והוא יוצא מעט לח).
את השליש הנותר של התערובת שומרים במקרר בכלי אטום.
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט, מורחים את המוס ששמרנו במקרר מעל, ומעבירים למקפיא לשעתיים.
לפני הגשה מפדרים באבקת קקאו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0