המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את שכבת הבסיס - ממיסים את השוקולד, החמאה, ריבת החלב והשמנת המתוקה עד לקבלת קרם אחיד.
יוצקים את התערובת על הביסקוויטים השבורים, מהדקים היטב בתבנית עגולה 26 ומכניסים למקרר לעשר דקות.
מכינים את המוס - מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג עם החלב וריבת החלב.
מכינים את הציפוי: מרתיחים בסיר שמנת מתוקה, שופכים אותה על השוקולד וריבת החלב ומערבבים היטב.
מרכיבים את העוגה: שופכים את המוס על הבסיס. יוצקים את השוקולד על המוס ומכניסים למקרר למשך הלילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0