המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר, עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים פודינג, חלמונים וקמח.
כשהתערובת אחידה מוסיפים חמאה מומסת ומערבלים עוד כמה שניות.
יוצקים לתבנית משומנת (תבנית בקוטר 26 ס"מ) ואופים בחום בינוני (180 מעלות) עד שקיסם יוצא יבש מצננים.
ממיסים שוקולד ו-0.5 מיכל שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים בצד ל-10 דק'.
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים פנימה את השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה.
משטחים על העוגה שבתבנית ומעבירים למקפיא לשעתיים.
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חלב ופודינג עד לקבלת קרם יציב.
משטחים על מוס השוקולד הקפוא ומחזירים למקפיא לשעתיים נוספות.
ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה מצננים מעט יוצקים על העוגה ומקפיאים 20 דק'.
משחררים ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0