המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים ביצים, סוכר, קקאו, קוקוס, אגוזים קצוצים ושמן לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מצננים לטמפרטורת החדר.
מכינים מוס: להקציף את השמנת והחלב הקר לקצף יציב ולקפל לתוכו את השוקולד המומס. למרוח מעל העוגה בטמפרטורת החדר. לכסות ולהכניס למקפיא.
להכין גנאש שוקולד: חצי חבילת שמנת מתוקה - לחמם עד לסף רתיחה. להוסיף כחצי חפיסת שוקולד מריר - ולערבב עד להמסה.
להוציא את העוגה מהמקפיא, ליצוק את הגנאש שהתקרר מעט על הקרם ולשמור בהקפאה עד כשעה בערך לפני ההגשה - ניתן לאכול קפוא כגלידה או מופשר כמוס....תהנו, יוכי
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0