מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
שלב 3
1 דקות
מאטים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבלים.
*ניתן להמיר את מיץ התפוזים במים או חלב באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים קמח וממשיכים לערבל עד שכל החומרים נטמעים.
שלב 5
0 דקות
מערבבים את המילוי - הקינמון והסוכר.
שלב 6
5 דקות
משמנים את התבנית (תבנית פלא גבוהה בקוטר 24 ס"מ) ומפזרים מעט סוכר. שופכים חצי מכמות הבלילה לתבנית ומפזרים מעליה את הקינמון והסוכר.
שופכים מעל את יתרת הבלילה.
שלב 7
60 דקות
אופים כ – 60 דקות. עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 8
0 דקות
מצננים מעט את העוגה ומזלפים מעל את המייפל.
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
שלב 3
מתוך
8
מאטים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבלים.
*ניתן להמיר את מיץ התפוזים במים או חלב באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים קמח וממשיכים לערבל עד שכל החומרים נטמעים.
שלב 5
מתוך
8
מערבבים את המילוי - הקינמון והסוכר.
שלב 6
מתוך
8
משמנים את התבנית (תבנית פלא גבוהה בקוטר 24 ס"מ) ומפזרים מעט סוכר. שופכים חצי מכמות הבלילה לתבנית ומפזרים מעליה את הקינמון והסוכר.
שופכים מעל את יתרת הבלילה.
שלב 7
מתוך
8
אופים כ – 60 דקות. עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 8
מתוך
8
מצננים מעט את העוגה ומזלפים מעל את המייפל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0