המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
מאטים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבלים. *ניתן להמיר את מיץ התפוזים במים או חלב באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים קמח וממשיכים לערבל עד שכל החומרים נטמעים.
מערבבים את המילוי - הקינמון והסוכר.
משמנים את התבנית (תבנית פלא גבוהה בקוטר 24 ס"מ) ומפזרים מעט סוכר. שופכים חצי מכמות הבלילה לתבנית ומפזרים מעליה את הקינמון והסוכר. שופכים מעל את יתרת הבלילה.
אופים כ – 60 דקות. עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מצננים מעט את העוגה ומזלפים מעל את המייפל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0