להקציף את הסוכר עם מרגרינה וביצים עד קרם תפוח מעט. להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב לתערובת אחידה.
שלב 2
1 דקות
להעביר לתבנית משומנת מרופדת בנייר אפייה.
שלב 3
30 דקות
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
ניתן להמיר את מעדן השוקולד ל-3 גביעי יוגורט בטעם פירות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
להקציף את הסוכר עם מרגרינה וביצים עד קרם תפוח מעט. להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב לתערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
3
להעביר לתבנית משומנת מרופדת בנייר אפייה.
שלב 3
מתוך
3
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
ניתן להמיר את מעדן השוקולד ל-3 גביעי יוגורט בטעם פירות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0