ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל 40 שניות. מערבבים, ואם יש צורך מוסיפים 10 שניות בכל פעם עד להמסה מלאה.
שלב 3
0 דקות
בקערת המיקסר מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר עד לקבלת קציפה בהירה ואוורירית.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לקציפה את תערובת השוקולד המומס ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את השקדים הטחונים ומקפלים לתערובת אחידה.
שלב 6
0 דקות
משמנים את התבניות האישיות, ומסדרים אותן על תבנית התנור. ממלאים בבלילה ואופים 10 דקות . העוגות מוכנות כשהן עדיין רוטטות במרכז ונראות לא אפויות, אך השוליים כבר יציבים. חשוב מאוד להיזהר מאפיית יתר.
שלב 7
0 דקות
מצננים שתי דקות, הופכים על צלחת הגשה ומגישים עם כדור גלידת וניל.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור ל-230 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל 40 שניות. מערבבים, ואם יש צורך מוסיפים 10 שניות בכל פעם עד להמסה מלאה.
שלב 3
מתוך
7
בקערת המיקסר מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר עד לקבלת קציפה בהירה ואוורירית.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים לקציפה את תערובת השוקולד המומס ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את השקדים הטחונים ומקפלים לתערובת אחידה.
שלב 6
מתוך
7
משמנים את התבניות האישיות, ומסדרים אותן על תבנית התנור. ממלאים בבלילה ואופים 10 דקות . העוגות מוכנות כשהן עדיין רוטטות במרכז ונראות לא אפויות, אך השוליים כבר יציבים. חשוב מאוד להיזהר מאפיית יתר.
שלב 7
מתוך
7
מצננים שתי דקות, הופכים על צלחת הגשה ומגישים עם כדור גלידת וניל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0