המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים לתוך קערה את המצות, לחתיכות קטנות ככל האפשר.
מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהאגוזים. מערבבים לתערובת סמיכה, אם היא יבשה אפשר להוסיף עוד קצת יין.
שמים בתבנית מרובעת, מיישרים ומחלקים לריבועים. מפזרים אגוזים מעל.
מכסים בניילון נצמד ושמים בפריזר לכמה שעות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0