המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את החלב בכלי גדול ושטוח.
טובלים מצה בחלב כעשר שניות מכל צד.
מניחים את המצה על צלחת מרובעת או תבנית מתאימה.
בעזרת לקקן מורחים כשישית מכמות השוקולד על המצה.
מניחים מעל השוקולד מצה נוספת הטבולה בחלב ומורחים שוקולד.
מניחים שכבות של מצה ושוקולד.
על המצה השישית מורחים שוקולד ומפזרים קוקוס.
חשוב להדק את המצות.
אחרי כשעה חותכים לקוביות קטנות, אוכלים ונהנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0