המתכון הזה נוצר עבור 80 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת המיקסר להקציף את 6 החלבונים יחד עם הסוכר והסוכר וניל לקצף יציב .
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה את החלבונים , להמשיך להקציף כמה שניות לקצף חלק .
בקערה נפרדת לערבב ביחד את הקמח, אבקת האפייה והשוקולית , ולהוסיף בהדרגה לקערת המיקסר עם תערובת הביצים .
לערבב היטב ולהוסיף בהדרגה את השמן , לערבב עד לקבלת מרקם חלק .
לשמן תבנית אפייה חד פעמית מרובעת או תבנית אפייה מס 26 ולאפות בחום של 160 מעלות בערך 45 דקות .
כאשר העוגה יצאה מהתנור לתת לה להצטנן 5 דק' ולפרוס אותה לפרוסות .
הציפוי: בסיר קטן על אש מאוד נמוכה לחמם את השמנת המתוקה להוסיף את השוקולד המריר ולערבב היטב ,
לאחר מכן להוסיף את שוקולד הנוטלה ולהמשיך לערבב על הגז עד שנוצר שוקולד חלק ללא גושים.
להסיר מהאש לשפוך על העוגה כך שהשוקולד החם יחלחל פנימה .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0