המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את כל חומרי הבצק היטב במיקסר ויוצקים בתבנית שמרוחה במרגרינה (עדיף תבנית התנור כי היא גדולה).
אופים בתנור עד שתהיה מוכנה ( כמעט חצי שעה - לבדוק עם קיסמי השיניים) ומחכים שתתקרר.
מערבבים את חומרי הסירופ היטב ויוצקים מעל פני העוגה לאחר שהתקררה.
במיקסר מכינים את הקצפת לפי ההוראות ומורחים מעל העוגה.
מגרדים את השוקולד המריר לפירורים ומקשטים מעל הקצפת.
מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0