המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצק ל-3 מלבנים שווים.
מוציאים את הטוסטר, ומחממים אותו.
מפזרים סוכר על כל מלבן משני הצדדים (לא חובה, זה נותן קצת צבע). מכניסים כל מלבן בנפרד למשך 3 דקות לטוסטר, כשנייר האפייה מכסה אותו משני הצדדים.
מכניסים לתנור עד להזהבה בחום של 180 מעלות.
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, לאחר דקה בערך, עוצרים ושופכים את הפודינג, וממשיכים להקציף. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלב.
מורחים בין השכבות האפויות את השמנת, ובשכבה האחרונה מפזרים המון אבקת סוכר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0