המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנה יממה מראש: יוצקים את 2 מיכלי השמנת לסיר ומרתיחים, יוצקים את השמנת מיד על השוקולד השבור, מחכים דקה ומתחילים לערבב מבפנים כלפי חוץ, עד לקבלת תערובת שוקולד מבריקה.
מוסיפים את תמצית הווניל, ומערבבים.
עוטפים את הקערה בניילון נצמד, ומכניסים למקרר (לפחות ל-8 שעות).
למחרת, מערבלים את הקרם בעדינות, אפשר במקצף חשמלי-ידני, עד לקבלת תערובת אוורירית וקלילה.
מבליעים את הברנדי בתנועות קיפול עד שתערובת השוקולד מוכנה.
מסדרים את הנשיקות בתבנית עגולה.
לאחר מכן, ממלאים ומורחים בעדינות את קרם השוקולד, ומכניסים למקרר.
מקציפים את השמנת המתוקה עם כף של אינסטנט פודינג וניל לקרם ממש יציב וטוב, מוסיפים כף שטוחה של קרם נוגט ומערבבים בעדינות. מעבירים לשקית זילוף.
מוציאים את העוגה מהמקרר ומזלפים מעל קרם השוקולד בתנועות סיבוביות. רצוי להכניס מיד למקרר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0