המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים לבסיס, ואופים בתנור 20 דק'.
כשהעוגה יוצאת מהתנור, יוצקים עליה כוס מי ברז.
עושים חורים בעוגה עם מזלג.
מערבבים את מרכיבי הרוטב על להבה נמוכה 10 דקות. לאחר שמוכן, מרטיבים את העוגה ומחכים עד שנספג הרוטב.
מקציפים את מצרכי הקצפת, עד לקבלת קצפת יציבה ומורחים על העוגה.
שמים במקרר כשעתיים לפני ההגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0