המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים קמח, אבקת אפייה, שמנת חמוצה וביצים במיקסר מספר דקות.
משמנים תבנית 28 ואופים בחום 180 מעלות. עד שקיסם יוצא נקי.
כשהעוגה חמה מרטיבים עם כף מים.
הכנת הסירופ: 1 וחצי כוסות מים, 4\3 כוס סוכר וכף מיץ לימון. מרתיחים עד שהסוכר נמס ואח"כ עוד 5 דקות. מניחים להצטנן.
כשהעוגה הצטננה וגם הסירופ, שופכים בעדינות עם כף.
הכנת הקצפת: מקציפים שמנת מתוקה ו-2 כפות אבקת סוכר.
מורחים על העוגה, ומקררים לכמה שעות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0