המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבלים במערבל את כל החומרים (מלבד חצי כוס המים, חצי כוס סוכר וטיפות הלימון שמהם נכין סירופ לציפוי), עד לקבלת תערובת ללא גושים.
מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות ל-40 דקות בערך.
מוציאים מהתנור ומצננים, אחרי שעוגה התקררה מעט יש לשפוך מעליה את הסירופ שהרתחנו על הגז עד להמסה.
אפשר לזרות מעל העוגה קוקוס טחון. ניתן להמיר את מיץ התפוזים במיץ ענבים או מיץ פטל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1