מעבדים את כל חומרי העוגה למעט השזיפים (ולא כולל חומרי הסירופ) במעבד מזון בעל להב פלדה לבצק אחיד. מוציאים לקערה ומערבבים פנימה את השזיפים או הצימוקים.
שלב 3
30 דקות
יוצקים לתבנית בגודל כ-30X30 ס"מ ואופים כ-30 דקות, עד שהעוגה מתחילה להזהיב.
שלב 4
20 דקות
מוציאים מהתנור ופורסים שתי וערב לצורת מעוינים. מחזירים לתנור ואופים עוד 20 דקות עד שהעוגה זהובה- כהה.
שלב 5
0 דקות
בינתיים מכינים את הסירופ: שמים בסיר קטן את כל החומרים ומביאים לרתיחה עדינה אגב ערבוב.
שלב 6
10 דקות
יוצאים את הסירופ על העוגה (זה נראה המון אבל היא תשתה הכל), ממתינים 10 דקות ומגישים.
שלב 7
1 דקות
אפשר לשמור את העוגה במקרר (ולהגיש קרה) עד שבוע ימים. העוגה הולכת הכי טוב עם תה חזק.
ניתן להמיר את השזיפים בכוס צימוקים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
מעבדים את כל חומרי העוגה למעט השזיפים (ולא כולל חומרי הסירופ) במעבד מזון בעל להב פלדה לבצק אחיד. מוציאים לקערה ומערבבים פנימה את השזיפים או הצימוקים.
שלב 3
מתוך
7
יוצקים לתבנית בגודל כ-30X30 ס"מ ואופים כ-30 דקות, עד שהעוגה מתחילה להזהיב.
שלב 4
מתוך
7
מוציאים מהתנור ופורסים שתי וערב לצורת מעוינים. מחזירים לתנור ואופים עוד 20 דקות עד שהעוגה זהובה- כהה.
שלב 5
מתוך
7
בינתיים מכינים את הסירופ: שמים בסיר קטן את כל החומרים ומביאים לרתיחה עדינה אגב ערבוב.
שלב 6
מתוך
7
יוצאים את הסירופ על העוגה (זה נראה המון אבל היא תשתה הכל), ממתינים 10 דקות ומגישים.
שלב 7
מתוך
7
אפשר לשמור את העוגה במקרר (ולהגיש קרה) עד שבוע ימים. העוגה הולכת הכי טוב עם תה חזק.
ניתן להמיר את השזיפים בכוס צימוקים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0