המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר קטן את כל מרכיבי הסירופ, ומערבבים על אש בינונית עד רתיחה.
מבשלים בסיר בינוני את שמן הקנולה יחד עם הסולת, על אש קטנה כ-10 דקות, עד שהסולת מזהיבה קלות.
יוצקים את הסירופ החם לתוך סיר הסולת לאט ותוך כדי ערבוב, עד שהנוזלים נספגים ונוצרת תערובת סמיכה.
יוצקים לתבניות ומצננים לפחות ארבע שעות (רצוי למשך הלילה).
מגלגלים את ממתק הסולת בתערובת של קוקוס וקוקוס קלוי, ומגישים קר.
נשמר בקירור עד שבוע ימים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0