המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני של 170-180 מעלות .
בקערת המיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר.
בקערה נפרדת מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים יחד.
בקערת קצף החלבונים המוכן, מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומקפלים פנימה עם החלבונים.
מוסיפים את החלמונים לתערובת החלבונים וממשיכים לקפל בעדינות.
מוסיפים פנימה את התערובת היבשה, אך בכמויות קטנות בכל פעם ועוטפים יחד, כך שנוצרת בלילה אוורירית ותפוחה.
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת, מיישרים את הבלילה בתפיחות קלות על השיש עם התבנית. מכניסים לתנור ואופים בערך 40 דקות, עד שהעוגה יבשה באמצע כשבודקים עם קיסם.
מערבבים בסיר את החומרים לסירופ, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עד שהסוכר נמס היטב.
כשהעוגה מוכנה ועדיין חמה מהתנור, מחוררים עם מזלג בכמה פינות ומוזגים מעל את הסירופ.
מניחים להתקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0