המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בגודל כ-33X27 ס"מ בנייר אפייה.
מניחים בקערה את הביצים ואבקת האפייה ומקציפים כמה דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ומעט תפוחה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבלים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים אותה.
אופים כ-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים ופני העוגה מקבלים גוון זהוב-שזוף עדין.
מערבבים את כל מרכיבי הסירופ על אש קטנה, עד שהסוכר נמס.
יוצקים על העוגה מיד כשהיא יוצאת מהתנור. העוגה תספוג את הנוזל.
מניחים לעוגה להתקרר ומפזרים עליה קוקוס טחון.
לפני ההגשה אפשר לפזר על העוגה גם מעט עלי טימין טריים. *ניתן להמיר את גרגירי מקל הווניל בכפית תמצית וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0