מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בגודל כ-33X27 ס"מ בנייר אפייה.
שלב 2
0 דקות
מניחים בקערה את הביצים ואבקת האפייה ומקציפים כמה דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ומעט תפוחה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבלים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים אותה.
שלב 5
20 דקות
אופים כ-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים ופני העוגה מקבלים גוון זהוב-שזוף עדין.
שלב 6
0 דקות
מערבבים את כל מרכיבי הסירופ על אש קטנה, עד שהסוכר נמס.
שלב 7
0 דקות
יוצקים על העוגה מיד כשהיא יוצאת מהתנור. העוגה תספוג את הנוזל.
שלב 8
0 דקות
מניחים לעוגה להתקרר ומפזרים עליה קוקוס טחון.
שלב 9
1 דקות
לפני ההגשה אפשר לפזר על העוגה גם מעט עלי טימין טריים.
*ניתן להמיר את גרגירי מקל הווניל בכפית תמצית וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
9
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בגודל כ-33X27 ס"מ בנייר אפייה.
שלב 2
מתוך
9
מניחים בקערה את הביצים ואבקת האפייה ומקציפים כמה דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ומעט תפוחה.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבלים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
שלב 4
מתוך
9
יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים אותה.
שלב 5
מתוך
9
אופים כ-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים ופני העוגה מקבלים גוון זהוב-שזוף עדין.
שלב 6
מתוך
9
מערבבים את כל מרכיבי הסירופ על אש קטנה, עד שהסוכר נמס.
שלב 7
מתוך
9
יוצקים על העוגה מיד כשהיא יוצאת מהתנור. העוגה תספוג את הנוזל.
שלב 8
מתוך
9
מניחים לעוגה להתקרר ומפזרים עליה קוקוס טחון.
שלב 9
מתוך
9
לפני ההגשה אפשר לפזר על העוגה גם מעט עלי טימין טריים.
*ניתן להמיר את גרגירי מקל הווניל בכפית תמצית וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0