המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את החומרים היבשים בנפרד ואת החומרים הרטובים בנפרד. לאחד את שניהם.
לשמן תבנית 30X40 ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות ל-30 דקות.
להשאיר את העוגה כמה דקות בתנור ולהכין בנתיים את הציפוי.
להביא לרתיחה את כל חומרי הסירופ, להוציא את העוגה מהתנור ובעודה חמה ליצוק את הסירופ על העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0