המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
לאחר מכן מוסיפים לחומרים היבשים את הביצים, שמן , מי ורדים ואשל, מערבבים את כל החומרים יחד. חשוב לא לערבב כל דבר בנפרד, אלא רק לאחר ששמים את כל החומרים הרטובים יחד על היבשים. *ניתן להמיר את האשל ביוגורט באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דק'.
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה עד שהסוכר יעלם.
שופכים את הסירופ כאשר העוגה חמה והרוטב קר. לכן רצוי להכין את הרוטב לפני העוגה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0