לאחר מכן מוסיפים לחומרים היבשים את הביצים, שמן , מי ורדים ואשל, מערבבים את כל החומרים יחד. חשוב לא לערבב כל דבר בנפרד, אלא רק לאחר ששמים את כל החומרים הרטובים יחד על היבשים.
*ניתן להמיר את האשל ביוגורט באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דק'.
שלב 5
0 דקות
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה עד שהסוכר יעלם.
שלב 6
0 דקות
שופכים את הסירופ כאשר העוגה חמה והרוטב קר. לכן רצוי להכין את הרוטב לפני העוגה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מחממים את התנור.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
שלב 3
מתוך
6
לאחר מכן מוסיפים לחומרים היבשים את הביצים, שמן , מי ורדים ואשל, מערבבים את כל החומרים יחד. חשוב לא לערבב כל דבר בנפרד, אלא רק לאחר ששמים את כל החומרים הרטובים יחד על היבשים.
*ניתן להמיר את האשל ביוגורט באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
6
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דק'.
שלב 5
מתוך
6
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה עד שהסוכר יעלם.
שלב 6
מתוך
6
שופכים את הסירופ כאשר העוגה חמה והרוטב קר. לכן רצוי להכין את הרוטב לפני העוגה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0