מניחים את הביצים בקערה ומתחילים להקציף בהדרגה ותוך כדי הקצפה: מוסיפים את הסוכר עד שזה נבלע, מוסיפים את השמן, מוסיפים 1/3 מכמות הקמח ואבקת הפודינג וקצת מהשמנת. מערבלים עד שהכל נבלע ושוב מוסיפים 1/3 מכמות הקמח ואבקת הפודינג וקצת מהשמנת, ממשיכים לערב עד שזה נבלע. מוסיפים את כל הקמח והאבקת הפודינג שנשארה ומוסיפים קצת שמנת. מערבלים עד שהבלילה מקבלת מרקם אחיד (חשוב לסיים עם השמנת).
שלב 2
0 דקות
מעבירים לתבנית משומנת ומניחים בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות, בערך ל-30 דקות.
שלב 3
0 דקות
יש לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה.
שלב 4
0 דקות
ציפוי סוכר: אחרי שהעוגה נאפתה והספיקה להתקרר קצת, לוקחים את אבקת הסוכר, מערבבים איתה מעט מים רותחים. מערבבים את הכל, עד שנהיה נוזל סמיך לבן, ופשוט מורחים על העוגה. נותנים לזה קצת להתקרר.
שלב 5
1 דקות
לגרסת פרווה - המירו את השמנת המתוקה בצמחית באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
מניחים את הביצים בקערה ומתחילים להקציף בהדרגה ותוך כדי הקצפה: מוסיפים את הסוכר עד שזה נבלע, מוסיפים את השמן, מוסיפים 1/3 מכמות הקמח ואבקת הפודינג וקצת מהשמנת. מערבלים עד שהכל נבלע ושוב מוסיפים 1/3 מכמות הקמח ואבקת הפודינג וקצת מהשמנת, ממשיכים לערב עד שזה נבלע. מוסיפים את כל הקמח והאבקת הפודינג שנשארה ומוסיפים קצת שמנת. מערבלים עד שהבלילה מקבלת מרקם אחיד (חשוב לסיים עם השמנת).
שלב 2
מתוך
5
מעבירים לתבנית משומנת ומניחים בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות, בערך ל-30 דקות.
שלב 3
מתוך
5
יש לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה.
שלב 4
מתוך
5
ציפוי סוכר: אחרי שהעוגה נאפתה והספיקה להתקרר קצת, לוקחים את אבקת הסוכר, מערבבים איתה מעט מים רותחים. מערבבים את הכל, עד שנהיה נוזל סמיך לבן, ופשוט מורחים על העוגה. נותנים לזה קצת להתקרר.
שלב 5
מתוך
5
לגרסת פרווה - המירו את השמנת המתוקה בצמחית באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0